- Disponibilitate: În Stoc
- Cod produs: PARM1005
Sâmbătă 09:00 - 11:00
Transport Gratuit de la 250 Lei
MYRTILOVIT este un supliment alimentar obținut din fructe de afine și cătină, vitamine, oligominerale și un prebiotic (fructooligozaharide).
Un produs creat de laboratoarele Parapharm și gândit special pentru diabetici, dar și pentru orice persoană își dorește un stil de viață sănătos și o stare generală de sănătate bună.
Care sunt secretele MYRTILOVIT?
Un supliment alimentar eficient are întotdeauna o compoziție complexă și completă, ideală pentru sănătatea întregului organism.
Beneficii ale produsului MYRTILOVIT, pe scurt:
- Susține acțiunea probioticelor, crescând nivelul de bifidobacterii și reglează echilibrul acid-alcalin
- Reduce simptomatologia în retinopatia asociată diabetului
- Previne complicațiile diabetului
- Reglează tranzitul intestinal
- Protejează retina și cristalinul
- Menține un nivel normal al glicemiei
- Îmbunătățește metabolismul glucidic, lipidic și protidic
- Acționează ca un antioxidant
- Detoxifiază întregul organism
- Reduce pofta de dulce
- Asigura necesarul și biodisponibilitatea vitaminelor și mineralelor
- Este antiinflamator
- Accelerează descompunerea alimentelor ingerate, făcându-le asimilabile
- Crește rezistența la infecții, fiind un excelent imunostimulator
- Crește acuitatea vizuală pe timp de noapte și capacitatea de distingere a culorilor
AFINELE:
Principiile active din fructele de afin au un binecunoscut rol diuretic, antiinflamator, antidiareic, antihelmintic, antiseptic urinar, adjuvant în tratamentul de bază al diabetului.
Ușor coronaro-dilatatoare, ele asigură reglarea cardiovasculară, protejează pereții vaselor sanguine, protejează organismul împotriva radiațiilor.
De asemenea, la nivelul ochiului activează regenerarea purpurii retiniene și sensibilizează fotoreceptorii.
Sunt recomandate în caz de diaree, enterocolite de fermentație, enterocolite de putrefacție, oxiurază, diabet, infecții urinare.
Dar și în arterite ale membrelor inferioare, ateroscleroza cerebrală, sechele dupa infarct, coronarite, maladii vasculare ale diabeticilor.
Taninurile conținute de afine au proprietăți antidiaretice și antiseptice. Ele aglutinează bacteriile din fibra microbiană, oprind fermentația sau putrefacția.
Tot ele sunt responsabile de coagularea plăgilor sanguinolente.
Flavonoidele conținute de afine au importante și variate proprietăți farmacologice. 100% naturale (ele fiind produse de plante, ca mod de apărare împotriva paraziților, bacteriilor și anti-distrugerea celulelor), flavonoidele sunt antioxidanți puternici și agenți chelatanți pentru metale, apărând vitaminele de pericolul oxidării.
Pigmenții vegetali (antocianidele), cei care dau culoarea albastră fructelor, au acțiune antiinflamatoare și protectoare împotriva radiațiilor.
Mirtilina din fructe acționează ca factor antibacterian eficient, penetrând celula bacteriei și afectându-i vitalitatea.
Administrată pe cale bucală, acționează hipoglicemic, putând să înlocuiască insulina sau să se asocieze cu aceasta în cazuri grave.
FRUCTELE DE CĂTINĂ:
Ca și afinele, și cătina reprezintă o întreagă farmacie.
Constituie cea mai bogată sursă de vitamina A, C și E, carotenoizi și flavonoizi, întreg complexul de vitamine B, Omega-3 și microelemente bioactive (fosfor, calciu, fier, magneziu și potasiu).
Fructul de cătină este un recunoscut tonifiant general, vitaminizant, protector coronarian, antiaterosclerotic.
În plus, îmbunătățește funcția de detoxifiere a ficatului, asigură troficitatea celulei hepatice.
Și este și un imunostimulator puternic, trofic retinian, antianemic și remineralizant.
CROMUL:
Cromul este un element esențial pentru metabolizarea proteinelor, lipidelor și a carbohidraților și menținerea unui nivel normal al glicemiei printr-o corectă utilizare a insulinei. Este folositor atât persoanelor cu diabet, cât și celor cu hipoglicemie.
Carența de crom poate duce la anxietate, oboseală, intoleranță față de glucoză (mai ales la persoanele cu diabet), metabolism incorect al aminoacizilor și creșterea riscului de ateroscleroză.
RIBOFLAVINA:
Riboflavina, mult mai cunoscută publicului larg drept Vitamina B2, este responsabilă pentru protejarea țesuturilor organismului.
Este, așadar, esențială pentru menținerea și repararea lor și, în special, a cristalinului ochiului. Poate să ajute la prevenirea apariției cataractei și la opacifierea cristalinului cea care slăbește vederea.
FRUCTOOLIGOZAHARIDELE:
Reprezintă un tip unic de carbohidrați solubili și nedigerabili (fibre), extrem de utili pentru sistemul digestiv.
Unicitatea lor se manifestă în momentul ajungerii la nivelul colonului unde sunt utilizate în mod selectiv de bacteriile benefice (bifidobacterii) pentru înmulțire și dezvoltare.
O populație microbiană sănătoasă influențează digestia, absorbția substanțelor nutritive, eliminarea toxinelor, fortifică sistemul imunitar și reduce pH-ul la nivel intestinal.
Stagnarea alimentelor în intestine produce toxine și oferă un teren benefic pentru bacteriile dăunătoare împiedicând intestinul să absoarbă nutrienții de calitate.