Meniu
Cosul tau

Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon

Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
Miere de Manuka KFactor 12 RAW (500 grame), Wedderspoon
267,81 Lei
Fără TVA: 245,70 Lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod produs: WEON0007
ORAR CALL CENTER
Luni - Vineri 08:00 - 17:00
Sâmbătă 09:00 - 11:00
TRANSPORT
Curier Rapid: 14,90 Lei
Transport Gratuit de la 250 Lei

Acest tip de miere este bogată nu numai in ceea ce privește gustul, dar conține și zaharuri complexe, enzime vii și alți compuși care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizată și fără organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, iși va găsi rapid intrebunțări in casa ta, atat pentru tratamente cat și in alimentația zilnică.

Mierea de Manuka KFactor 12 conține minim 65% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice și proprietăți de intărire a imunității.

Mierea Manuka are culoarea alunelor și se incadrează in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii)

KFactor 12 indică faptul că această miere conține minim 65% concentrație de polen specific florii manuka.

Beneficiile mierii de Manuka:

Mierea de Manuka este recunoscută in toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Datorită cantității limitate care se produce doar in Noua Zeelandă (nu există copaci Manuka nicăieri altundeva in lume) și faptului că Mierea de Manuka necesită certificări și diferite teste ale compușilor pentru a putea fi certificată ca originală, aceasta are un preț mai ridicat decat mierea normală.

Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infecții cu stafilococ, paraziți intestinați și multe alte afecțiuni gastro intestinale.

Totodată, Mierea de Manuka se utilizează și ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intărirea imunității și are proprietăți nutritive excepționale pentru piele și ten.

Iată cateva dintre afecțiunile pentru care se consumă Mierea de Manuka:

Imunitatedureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte
Sistem digestivaciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali
Afectiuni bacterieneacnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena
Ingrijire externaeczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului

Ingrediente:

100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizată.Multiflora.

Ambalat in borcan ermetic, fără BPA.

Precauții:

Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.

Nu este nevoie să o păstrați la frigider.

Țara de origine: Noua Zeelendă

Ce inseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon

Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea mai inaltă calitate și puritate a Mierii de Manuka.

Pentru a identifica și a măsura proprietățile complexe care se găsesc in Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor , un sistem de autentificare holistică etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o mierespecială.

Sistemul Kfactor indeplinește reglementările evaluării Mierii de Manuka, puteți citi aici scrisoarea de certificare.

Totodată, sistemul Kfactor va defini in mod adițional proprietățile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka.

Brandul Wedderspoon finanțează cercetarea imagistică prin rezonanță magnetică nucleară (RMN). Această tehnologie extrem de sensibilă va măsura nu numai substanțele recunoscute, dar, de asemenea, incearcă să identifice substanțe adiționale prezente doar in Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal și alți factori cheie pe care sperăm să ii identificăm folosind tehnologia unică RMN.

Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon

Sistemul nostru de rating KFactor este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobatManuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvoltă standarde și reglementează cerificările Mieri de Manuka ( și ale tuturor celelalte produse alimentare și agro-alimentare din Noua Zeelandă).

Brandul Wedderspoon se ocupă cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea și etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.

Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATĂ

Mierea Raw este pur și simplu miere care a fost ușor filtrată și foarte puțin incălzită pentru a avea consistența cremoasă, fără pasteurizare, și conține in mod natural polenul de albine, ceară de albine și propolis.

Spre deosebire de mierea pasteurizată, mierea noastră raw conține in mod natural și enzime vii - și fiecare borcan este urmărit pană la apicultorul specialist din Noua Zeelandă .

Aici, la Wedderspoon, noi credem in furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastră este intotdeauna păstrată in starea sa naturală , crudă și nepasteurizată.

Beneficii nutriționale

Nectarul in sine este compus in principal din zaharoză și apă . Albinele adaugă enzime cunoscute sub denumirea de invertază care creează compuși chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoză și glucoză, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente.

Mierea este o sursă de carbohidrați.

Timp de milioane de ani, albinele și florile au lucrat impreună pentru a crea nenumărate combinațiinaturale, aromate și sănătoase de miere. Nectarul din fiecare floare și copac contribuie la propria sa paleta de gusturi și enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelandă , care au descoperit pentru prima dată Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumăratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), această miere provine din florile rare și frumoase ale arborelui Manuka. Mierea de Manuka din Noua Zeelandă este cu adevărat o minune a naturii . Este considerată una dintre cele mai nutritive alimente din lume , conținand zaharuri complexe , enzime vii și alți compuși care apar in mod natural și este consumată zilnic de foarte mulți oameni.

Miere de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decat zahărul de masă. Acest lucru inseamnă pur și simplu că zahărul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat.

Sistemul de notare PFUND Color Standard

Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a măsura gradat nuanța mierii, pentru a te asigura că mierea pe care o primești este consistent . Aceasta te asigură că Mierea de Manuka Wedderspoon este consistentă și de incredere.

Determinarea nuanței de culoare pe scara Pfund este măsurată printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat măsoară lungimile de undă ale luminii, exprimată in milimetri, care pot trece prin miere.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun