- Disponibilitate: În Stoc
- Cod produs: VING1225
Sâmbătă 09:00 - 11:00
Transport Gratuit de la 250 Lei
Colagenul este substanţa de o mare importanţă pentru buna funcţionare a cartilajului, oaselor, articulaţiilor şi tendoanelor. Are o influenţă pozitivă privind aspectul părului, unghiilor şi a pielii.
În zilele noastre suplimentele cu colagen se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Colagenul este o proteină ce apare în natură, fiind cea mai răspândită proteină a faunei. Este unul dintre compușii principali ai oaselor, ai cartilagiilor, ai tendoanelor, ai ligamentelor și altor țesuturi conjunctive. Produsul cu colagen din oferta Vitaking conține colagen Peptan® (colagen din sursă bovină), precum și o cantitate considerabilă de vitamina C (500mg/doză) și zinc (15mg/doză). Produs cu gust plăcut de lămâie, îndulcit cu stevie. Doza zilnică 11 g, din care 9 g reprezintă conținutul de proteină (colagen).
Colagen cu gust de lămâie, îndulcit cu stevie
Colagenul este proteina ce apare în natură, fiind cea mai răspândită proteină din faună. Colagenul cu gust de lămâie din oferta Vitaking conţine colagen Peptan® (colagen din sursă bovină), precum şi o cantitate considerabilă de vitamina C (500mg/doză) şi zinc (15mg/doză). Un produs cu gust plăcut de lămâie, îndulcit cu stevie.
Colagenul este cel mai important element de bază al organismului, și acoperă aproximativ 30% din proteinele organismului. Colagenul este cea mai importantă proteină structurală şi este în componenta fiecărui țesut conjunctiv, inclusiv pielea, tendoanele, ligamentele, cartilajele și oasele. În principiu, colagenul este puternic și flexibil, fiind “adezivul” care leagă toate elementele. (Denumirea de collagen este de origine greacă, provine din cuvântul grecesc κόλλα [kolla] ceea ce înseamnă clei.)
Vitamina C contribuie:
- la funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul unei activități fizice intense sau după activitate
la procese de metabolism normale generatoare de energie
la funcționare normală a sistemului nervos
la menținerea funcției psihologice normale
la funcționarea normală a sistemului imunitar
la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ
la reducere oboselii și a extenuării
la regenerarea formei reduse a vitaminei E
la sporirea absorbției de fier
la formarea normală a colagenului și prin aceasta la:
menținerea stării și funcționării normale a vaselor de sânge
la menținerea scheletului normal
la menținera stării și funcționării normale a cartilajelor
la menținerea stării normale a gingiilor
la menținerea stării și funcționării normale a pielii
la mențineree stării normale a dinților
Zincul acționează în organism ca un polițist de circulație. De exemplu participă la procesele de metabolism, joacă un rol în sinteza proteică normală, contribuie la menținerea echilibrului acido-bazic normal. Zincul se poate găsi în mâncărurile bogate în proteine, de exemplu în ouă, în leguminoase, în cărnuri, în pești și în fructele de mare. Una dintre cele mai populare forme a suplimentelor cu zinc este gluconatul de zinc.
Zincul:
participă la menținerea echilibrului acido-bazic normal
participă la metabolismul normal al glucidelor.
contribuie la menținerea activității spirituale normale.
contribuie la sinteza normală a ADN-ului.
joacă un rol în menținerea activității normale și a procreării.
participă la metabolismul normal al macroelementelor.
participă la metabolismul normal al acizilor grași.
participă la metabolismul normal al vitaminei A.
joacă un rol în sinteza proteică normală.
contribuie la menținerea scheletului normal.
contribuie la menținera stării normale a părului, pielii și a unghiilor.
contribuie la menținera văzului normal.
contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.
joacă un rol în diviziunea celulară.
Colagenul cu gust de lâmâie Vitaking nu conține zahăr adăugat și îndulcitori sintetici. Extractul natural de stevie îi conferă gustul dulce.
Ce este stevia?
Stevia este o plantă medicinală originară din America de Sud, care are un gust dulce natural. Extractele plantei (praf, sirop, tablete, sirop) şi frunzele uscate de ceai sunt folosite peste tot în lume pentru îndulcire (extractele pure sunt de cca. 30-330 de ori mai dulci decât trestia de zahăr). În ţările asiatice, Stevia este o plantă cunoscută şi acceptată de decenii. În prezent este folosit la scară largă pentru îndulcirea băuturilor răcoritoare, a gumelor de mestecat fără zahăr, a iaurturilor, a murăturilor, a legumelor, a fructelor de mare uscate precum şi a prăjiturilor.
Colagen | |||
Cantitate in 11gr | %VNR | ||
Energie | 36kcal/151kJ | **** | |
Grasime | 0g | **** | |
Carbohidarati | 0g | **** | |
Zahar | 0g | **** | |
Sodiu | 125mg | 5% | |
Proteina | 9g | 5% | |
Acid Ascorbic | 500mg | 625% | |
Zinc | 15mg | 150.3% | |
Ingrediente: : Colagen Hidrolizat Peptan (colagen din vită) 81%, acid ascorbic, acid citric,aromă naturală și sintetică, îndulcitor: glicozid derivat din steviol, citrat de zinc, colorant: curcumină. | |||
Produs într-o fabrică ce procesează proteine de lapte, ouă, gluten, soia, nuci, alune, pește și creveți. Doza zilnică recomandată: 11g (o linguriță de dozare). Mod de administrare: în primele 3 luni dizolvați zilnic o linguriță de colagen în 200 ml de apă, după care reduceți cantitatea la 11g/săptămână. | |||
Conţinut 330g |