Tot ce trebuie să știi despre tehnologia spray-urilor BetterYou

 

betteryou poster femeie cu spray oral

 

Cu toţii ne dorim un stil de viaţă echilibrat, precum şi o alimentaţie diversificată. Cu toate acestea, legumele şi restul alimentelor pe care le consumăm nu ne furnizează întotdeauna cantitatea necesară de nutrienţi. Dacă optezi pentru folosirea unor suplimente alimentare, este important ca, după consultarea unui specialist sau efectuarea unui set de analize specifice (de ex. Vitamina D3, fier etc.) să îţi alegi unele cu o absorbţie optimă

 

Deoarece suplimentarea tradițională cu tablete și capsule se bazează pe ceea ce se întâmplă la nivel digestiv, nivelul de absorbţie în organism poate varia. Mai mult, problemele de malabsorbție digestivă precum sindromul de intestin iritabil, boala Crohn și boala celiacă sunt din ce în ce mai frecvente, astfel că trebuie să îndreptăm atenţia spre un nou mecanism de livrare a nutrienţilor.

 

De aceea, în 2007, cei de la BetterYou în parteneriat cu Universitatea Cardiff au creat suplimentele sub formă de spray intra-oral, care se folosesc de țesutul moale absorbant al gurii pentru a livra nutrienţii.

Cum funcţionează un spray intra-oral?

Un spray intra-oral livrează un ingredient activ direct în fluxul sanguin, în loc să se bazeze pe prelucrarea primară de către sistemul digestiv.

 

Cu spray-urile BetterYou pulverizezi picături de dimensiuni foarte mici, perfect echilibrate, care sunt eliberate direct în gură. Micile picături se absorb rapid, asigurând o asimilare rapidă a nutrienților deoarece pătrund în țesutul moale al obrazului, furnizând substanțele nutritive esențiale într-o zonă bogat vascularizată. Aceasta permite ca ingredientele să intre rapid în fluxul sanguin pentru o absorbție optimă.

 

cum se absorb alti nutrienti

 

Sprayurile BetterYou intra-orale sunt foarte uşor de utilizat deoarece nu trebuie să fie administrate cu alimente sau apă și pot fi luate oricând şi oriunde, chiar și de către cei mici. Astfel, eviți să te confrunți cu dificultatea de înghițire a pastilelor și te bucuri de o absorbție a nutrienților foarte ridicată.

 

Beneficiile tehnologiei intra-orale sunt următoarele:

• Absorbție optimă dovedită clinic

• Formula fără pastile

• Nu conţin îndulcitori, aromatizanți sau coloranţi artificiali

• Nu dăunează danturii

dlux3000 modd de absorbtie

 

Cum funcționează tehnologia de pulverizare intra-orală?

 

 

Mod de administrare:

La prima utilizare apăsăți pompița de 3 ori până lichidul începe să fie expulzat. Agitați înainte de utilizare. Acționați pompița cu atenție în gură, preferabil pe partea interioară a obrajilor şi mențineți cateva secunde (în funcţie de fiecare tip de spray, vei avea nevoie de un puf sau mai multe, astfel că îţi recomandăm să verifici instrucţiunile produsului). Puneți capacul după utilizare. Consumați produsul în 6 luni de la prima utilizare.

 

BetterYou aduce pe piață o abordare unică în ceea ce privește absorbția, livrarea și testarea stabilității produselor sale și utilizează ingrediente naturale, alimentare sau de origine alimentară ori de câte ori este posibil.

 

Produsele sunt fabricate în Marea Britanie într-o facilitate acreditată GMP și nu au fost testate niciodată pe animale.

Spray-urile BetterYou

Spray BetterYou cu fier - mai multe variante aici

Spray BetterYou multivitamine - pentru adulţi şi juniori - mai multe variante aici

Spray BetterYou Vegan Health (4 nutrienţi: vitamina D3 vegană, vitamina B12, fier și iod) - mai multe variante aici

Spray BetterYou Vitamina K2 (simplu sau vitamina K2 + vitaminaD3 - mai multe variante aici

Spray BetterYou complex B-uri - aici

Spray BetterYou Vitamina B12 - aici

Spray BetterYou Vitamina D3 - pentru adulţi şi juniori - mai multe variante aici

Spray BetterYou Acid Folic (Metilfolat Quatrefolic) - aici

Spray BetterYou Turmeric - aici

 

Vezi aici toate produsele BetterYou.