Rutină naturală de îngrijire a tenului în 6 pași

Îngrijirea tenului este importantă pentru menținerea sănătății pielii și îmbunătățirea aspectului general. O rutină de îngrijire regulată și utilizarea produselor potrivite pentru tipul tău de ten te pot ajuta să obții rezultate optime și să te simți bine în pielea ta.

Acordă o mare atenție și la ingredientele pe care le conțin produsele de îngrijire a pielii. Pielea noastră este un organ foarte complex și are capacitatea de a absorbi substanțe chimice și nutrienți din produsele pe care le aplicăm. 

Alege produse naturale care nu conțin substanțe chimice agresive, parabeni, ftalați sau alte ingrediente sintetice care pot fi dăunătoare pentru sănătatea pielii și a organismului în general.

 

Îți prezentăm 6 pași de bază pentru a îngriji tenul în mod natural cu produsele GRN Shades of Nature. Acestea sunt formulate cu ingrediente provenite din surse naturale care oferă o ingrijire blândă, respectă sănătatea pielii și mediul înconjurător, oferind o experiență de înfrumusețare mai sănătoasă și mai sustenabilă. Astfel, avem mai multă încredere că ceea ce se absoarbe în piele este mai sigur și mai benefic pentru sănătatea pielii noastre.

 

Pasul 1: Curățarea

Pentru a pregăti pielea pentru următorii pași, este important să o cureți în prealabil de micile impurități și de reziduurile de machiaj. În acest sens, poți utiliza produse de curățare precum spuma de curățare revigorantă sau laptele de curățare delicat, în funcție de tipul tău de ten - mixt, sensibil sau matur.

Laptele de curățare GRN - pentru tenul sensibil.

Acest lapte demachiant blând conține suc de Aloe Vera organic și sare de mare, curățând pielea delicat, dar în profunzime. Formula de îngrijire cu ulei de floarea-soarelui organic, ulei de jojoba organic și ulei de migdale organic oferă o senzație plăcută de piele catifelată, curată și bine îngrijită.

 

Spumă de curățare GRN - pentru toate tipurile de ten.

Spuma densă, cu miros proaspăt de mere și ulei de semințe de cânepă bio, îndepărtează eficient impuritățile și reziduurile de machiaj fără a usca pielea. Aceasta oferă o curățare delicată, dar în profunzime, având un efect revigorant și reconfortant după utilizare.

 

Pasul 2: Aplicarea măștii

După curățare, oferă tenului tău o îngrijire intensă prin aplicarea unei măști cremoase.

În cazul tenului mixt, se întâmplă ca zona T să fie mai uleioasă și predispusă la imperfecțiuni, în timp ce alte zone pot fi uscate. În acest caz, poți amesteca diferite măști faciale pentru a obține un rezultat personalizat, adaptat tipului tău de ten.

Setul de măști GRN – un TRIO perfect

Cu acest set, format din cele trei măști cremoase, vei avea îngrijire completă pentru toate zonele feței tale:

 

Masca Pure Elements - cu argilă și sare de mare oferă o îngrijire delicată pentru tenul sensibil. Structura fină a argilei acționează ca un exfoliant delicat, înlăturând excesul de sebum și impuritățile, ajutând astfel la prevenirea apariției acneei și punctelor negre. Sarea de mare bogată în minerale susține regenerarea pielii, oferind hidratare și redând un aspect revigorat tenului tău.

 

Masca Essential Elements - cu miere și ulei de semințe de cânepă bio oferă o îngrijire intensă și hidratantă tenului normal și uscat.

 

Masca Rich Elements - destinată tenului matur și delicat, îți răsfață pielea cu ingrediente regeneratoare precum uleiul din sâmburi de struguri bio, uleiul hidratant de măsline bio, conferindu un aspect mai tânăr. De asemenea, reduce vizual apariția ridurilor.

Cele trei măști au ambalaje cu sistem de închidere ermetic și sunt suficiente pentru aproximativ 4 aplicații fiecare. Ca mix & match, poți, de exemplu, să aplici masca Pure-Elements pe zona T predispusă la imperfecțiuni și masca Essential-Elements sau masca Rich-Elements pe celelalte zone ale feței.

 

Pasul 3: Hidratare

Loțiunea tonică nu doar că îți oferă o senzație de prospețime în plus, dar și pregătește pielea în mod optim pentru produsele care urmează să fie aplicate. Atunci când tenul este ușor umed, cremele și alte produse sunt absorbite mai eficient și pătrund mai rapid în piele.

 

Loțiunea tonică GRN - Pentru tenul uscat, normal sau mixt

Loțiunea tonică revigorantă conține ulei din semințe de cânepă bio și extract de castravete răcoritor, fiind ambalată elegant într-un recipient de sticlă. După demachiere, pielea este curățată și tonifiată de ultimele urme de impurități și machiaj. Pulverizarea fină oferă o experiență revigorantă înainte de aplicarea cremei, după fiecare curățare sau pur și simplu pe parcursul zilei.

 

Pasul 4: Îngrijirea intermediară

Serul facial este baza ideală pentru rutina de îngrijire cu crema de zi sau de noapte. Are o textură gelatinoasă și ușoară, se aplică ușor și oferă o senzație plăcută de hidratare.

 

Serul facial anti-rid GRN - Pentru piele matură, lipsită de hidratare și delicată

Acest ser cu ulei de sâmburi de struguri, ulei de măsline și acid hialuronic, ambalat elegant într-un recipient de sticlă, oferă hidratare intensă, conferindu-i tenului un aspect mai proaspăt. Uleiul de argan bio cu proprietăți antioxidante și extractul de rodie bio de înaltă calitate susțin acțiunea anti-rid.

 

Pasul 5: Îngrijirea ochilor

Pielea din jurul ochilor este mai subțire și mai delicată decât restul feței, având o tendință mai mare de deshidratare. O cremă de ochi bogată în ingrediente hrănitoare poate ajuta la menținerea nivelului optim de hidratare al pielii delicate.

 

Cremă de ochi GRN - pentru piele matură, uscată și delicată

Cremă anti-rid pentru ochi cu ulei de migdale și ulei de măsline bio pentru un contur strălucitor și ferm al ochilor. Ridurile par vizual reduse, iar pielea beneficiază de o hidratare optimă datorită acidului hialuronic. Ceara de albine, untul de shea, extractul de rodie, uleiul de jojoba și uleiul din sâmburi de struguri bio învăluie zona delicată a ochilor pentru un aspect mai tânăr. Crema de ochi are efect tonifiant, restabilind echilibrul natural al pielii.

Pasul 6: Îngrijirea finală

Ultimul pas care te desparte de rutina ta completă de îngrijire perfectă este alegerea cremei potrivite pentru zi sau pentru noapte.

 

Pentru tenul normal sau mixt, o cremă de față este cea mai potrivită.

Dacă ai pielea uscată și dorești o hidratare mai intensă, uleiul facial este alegerea potrivită.

Pentru tenul mixt și gras, ar trebui să optezi pentru o cremă-gel. Textura sa ușoară oferă o hidratare abundentă și se absoarbe rapid.

 

Cremă de față GRN - Pentru piele sensibilă

Această cremă cu extract de alge și sare de mare, ambalată elegant într-un recipient de sticlă, îngrijește și protejează pielea sensibilă datorită texturii sale hrănitoare - unt de shea, ulei de migdale și ulei de floarea-soarelui bio. Textura sa lichidă, dar totuși hrănitoare, o face o cremă de zi ideală, care se simte confortabil sub machiaj.

Ulei facial anti-rid - Pentru ten matur, uscat și delicat

Acest ulei ajută la estomparea ridurilor, hranește pielea matură și ii conferă o textură catifelată. Conține un extract relaxant de floare de lavandă și ulei de măsline hidratant, dar și alte uleiuri de înaltă calitate, precum uleiul de jojoba, uleiul de cătină, uleiul din sâmburi de struguri și uleiul de argan bio. Extractul liniștitor din floare de mușețel și extractul de rodie ajută la neutralizarea radicalilor liberi și au un efect de echilibrare.

 

Gel de față – Pentru ten mixt și gras

Acest gel ușor și hidratant, cu suc de aloe vera calmant și ulei din semințe de cânepă bio este special creat pentru tenul mixt și gras. Fiind absorbit rapid datorită texturii sale gelatinoase, acesta ajută la calmarea și echilibrarea naturală a tenului. Acidul hialuronic oferă hidratare și protecție împotriva radicalilor liberi.

În 6 pași către o piele fericită, ai completat rutina ideală de îngrijire a pielii!