Meniu
Cosul tau

Principii active RSS

05 Jul 50 este noul 40
4 884
Dacă avem peste 50 de ani, probabilitatea este că acum suntem mai mult decât conștienți de faptul că procesul de îmbătrânire se strecoară de ceva timp. Drept urmare, este posibil ca pielea și tenul tinereții să devină o amintire îndepărtată.   De ce îmbătrânim? De la 20 de ani, corpul nostru începe să piardă colagen 1% în fiecare an. Din păcat..
17 May Belinal – Glicemia bună, trece primejdia rea
Ioana 4 10928
Belinal® – Glicemia bună, trece primejdia rea.   Ce este diabetul?   Diabetul zaharat este o boală metabolică care determină creșterea glicemiei. Diabetul zaharat este una dintre cele mai răspândite afecțiuni ale sistemului endocrin, fiind favorizat de o combinație între factorii genetici și stilul de viață. Lăsat netratat, diabetul afectează m..
17 May Cum faci față examenelor? Memoria și concentrarea în condiții de stres
4 3276
Cum faci față examenelor? Memoria și concentrarea în condiții de stres   Dacă și tu ești părinte și copilul tău urmează să treacă printr-un examen ce are potențialul de a îi creiona viitorul, acest articol ar putea să fie de interes.   Vom discuta pe scurt despre cum putem să îi ajutăm să treacă peste emoțiile examenelor, dificultățile de conce..
01 Mar Ce sunt antioxidanții și cum funcționează?
1 2811
Ce sunt antioxidanții și cum funcționează?   Cu toții am auzit că vitamina C este un foarte bun antioxidant, ca de altfel și vitamina E, reseveratrolul, quercetina, acidul alfa lipoic, glutathionul, etc. Dar ce sunt de fapt antioxidanții? Ce rol au și cum funcționează ei?   Fiecare atom din univers este înconjurat de unul sau mai mulți electr..
12 May Acetyl L- Carnitină vs. L Carnitină Care este diferența?
1 5882
Acetyl L-Carnitina și L-Carnitina sunt două suplimente distincte, care sunt adesea confundate între ele.   Deși sunt similare în structura lor chimică, unele diferențe cheie determină atat mecanisme unice de acțiune cat și beneficii. L-carnitina este de obicei folosită de sportivi și culturisti ca supliment pentru cresterea rezistentei la efort,..
09 May Tot ce trebuie să știi despre tehnologia spray-urilor BetterYou
3 4309
Tot ce trebuie să știi despre tehnologia spray-urilor BetterYou     Cu toţii ne dorim un stil de viaţă echilibrat, precum şi o alimentaţie diversificată. Cu toate acestea, legumele şi restul alimentelor pe care le consumăm nu ne furnizează întotdeauna cantitatea necesară de nutrienţi. Dacă optezi pentru folosirea unor suplimente alimentare, es..
17 Dec Fierul - Supliment alimentar
1 2908
  Fierul Mineral esențial, important pentru producerea globulelor roșii, fierul contribuie la reducerea oboselii și a epuizării, susține un sistem imunitar sănătos și o funcție cognitivă normală.   Fierul în corp Fierul este o componentă vitală a hemoglobinei, substanța din globulele roșii care transportă oxigenul din plămâni în întregul cor..
15 Sep Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase
2 4190
  Zombie și apocalipsa sau Radicalii liberi și apoptoza celulelor sănătoase     Beneficiile antioxidanților constau în anularea daunelor produse de radicalii liberi, care sunt implicați în îmbătrânirea prematură a pielii. Deci, este esențial să înțelegem teoria radicalilor liberi care duc la îmbătrânire. Site-ul Pubmed este plin de jargon ști..
03 Sep Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului
2 12686
  Fosfolipidele: cel mai bun supliment pentru activitatea creierului   Fosfolipidele, împreună cu alți nutrienți, cum ar fi vitaminele B, sunt esențiale pentru funcționarea creierului. Cu puțin sprijin din partea acestor acizi grași esențiali și co-factori, creierul tău poate funcționa la cel mai înalt nivel până la vârste avansate.   Ce sun..
31 Aug Vitamina D - Vitamina soarelui
1 2810
  Vitamina D - Vitamina soarelui      Vitamina D este una dintre numeroasele vitamine solubile în grăsimi de care organismul are nevoie pentru a funcționa corect. Obţinem această vitamină esențială prin expunerea ne-protejată a pielii la lumina soarelui, dar ea poate fi găsită și în anumite alimente, cum ar fi ouăle, cerealele și peștele gras...
20 Jul Microbiomul intestinal. Prieten sau dusman?
3 7319
  Microbiomul intestinal. Prieten sau dusman?   În literatura de specialitate se vorbește foarte mult despre flora intestinală sau microbiom așa cum a fost numit de celebrul savant în biologie moleculară Joshua Lederberg, acesta obțînând în 1958 la numai 33 de ani cea mai importantă distincție în medicină, fiind și cel mai tânăr laureat al Premi..
28 Jun Radiațiile electromagnetice și terapia antioxidantă
2 9711
Radiațiile electromagnetice și terapia antioxidantă   Echilibrul Redox într-o lume 5 G   Creșterea alarmantă a bolilor în toate ariile majore i-a determinat pe mulți să considere creșterea exponențială a radiației electromagnetice artificiale (EMR) ca fiind principalul vinovat. Deși literatura de specialitate pe acest subiect abundă, există pro..
Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)