Oferă copilului îngrijirea specifică tipului său de piele cu Mustela

 

mustela happy baby

 

Una dintre cele mai greșite concepții în ceea ce ii privește pe bebeluși este aceea că pielea lor este asemănătoare, cu particularități și nevoi similare. Însă, este important de reținut faptul că nu toți bebelușii au același tip de piele, ceea ce înseamnă că nevoile lor sunt diferite.

 

În acest sens, Mustela a demarat campania internațională I want my own skincare (Eu vreau îngrijire specifică tipului meu de piele) prin care încurajează părinții să aleagă produse de curățare și îngrijire care să răspundă nevoilor specifice ale pielii copilului. Normală, uscată, foarte sensibilă sau cu tendință atopică, fiecare tip de piele are propria să gama de produse.

 

Cum poți recunoaște ce tip de piele are bebelușul tău?

 

Încă de la naștere, pielea bebelușului prezintă simptome prin care o poți caracteriza cu ușurință. Pielea normală este cea care arată perfect, fără a prezenta semne de uscăciune și sensibilitate. Totuși, cu toate că nu pare să aibă vreo problema în aparență, pielea este oricum foarte fragilă. Pielea uscată este caracterizată prin semne de uscăciune care pot apărea încă de la naștere. Această stare de pielea aspră, mai puțin catifelată și cu tendința de descuamare poate dură chiar câteva luni, mai ales în această perioada predominată de vânt, aer rece și uscat. Pielea sensibilă și foarte sensibilă este una reactivă și se înroșește ușor atunci când are de-a face cu agresiunile externe zilnice precum vânt, apă dura, frecarea cu hainele etc. Pielea foarte sensibilă se manifestă și prin senzații de furnicături și „piele care ține”. Pielea cu tendința atopică este ușor de identificat; încă de la o vârstă mică copilul se poate confrunta cu o piele extrem de uscată care alternează între perioade de puseuri de eczemă, erupții roșii și perioade cu stare normală a pielii.

 

Care sunt nevoile specifice ale fiecărui tip de piele?

 

În orice moment al zilei, fie că ne referim la ora de baie, la curățarea sau îngrijirea propriu-zisă a pielii, este important să fie alese produse care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui tip de piele.

 

ingrijire specifica mustela

 

 

Chiar dacă este perfect normală, și acest tip de piele are nevoie de hidratare zilnică și protecție de lungă durata. În portofoliul Mustela se regăsește o gama completă de produse special concepute pentru pielea normală, formulate cu un ingredient natural patentat – Avocado Perseose.

Piele uscată trebuie să fie în mod deosebit hidratata, protejată și mai ales hrănită. Astfel, produsele formulate de Mustela sunt extrem de hrănitoare și au la baza două ingrediente active naturale patentate – Avocado Perseose și Ceramide + Cold Creăm.

Reactivă și cu un disconfort ridicat, pielea foarte sensibilă necesită hidratare și calmare imediată și de durata. Plecând de la această idee, Mustela a creat o gama completă de produse de igienă și îngrijire, fără parfum și cu două ingrediente active naturale de baza – Avocado Perseose și Schizandra.

Nu în ultimul rând, pielea cu tendința atopica are nevoie zi de zi de hidratare, calmare și refacerea stratului de lipide. Produsele acestei game sunt formulate cu Avocado Perseose, asociat cu Oleodistilat de Floarea Soarelui.

O îngrijire corectă și adaptată a pielii va avea drept rezultat o stare de bine și de confort a bebelușului sau copilului, precum și diminuarea acestor probleme specifice.