Natura combină inteligent substanțele nutritive în produsele alimentare care acționează împreună foarte eficient pentru a oferi o multitudine de beneficii pentru sănătate. De exemplu, broccoli conține vitamina C, acid alfa lipoic vitaminele B și o întreagă gamă de alți compuși benefici. Aceste substanțe nutritive combinate au un efect mult mai mare asupra sănătății decât un nutrient individual care acționează singur.

 

Combinarea suplimentelor într-un mod similar asigură co-factorii necesari pentru a stimula activitatea nutrienților specifici, cum ar fi vitamina C, pentru a maximiza efectele sale în organism. Suplimentele Altrient® pot fi administrate împreună, am asociat aici unele dintre ele care au o puternică sinergie.

 

Eliberarea compușilor bioactivi din suplimente la momentul potrivit și locul potrivit în organism poate fi optimizată dacă sunt purtați în lipozomi. Aceste bule de fosfolipide uimitoare transportă nutrienții direct în sistemul circulator, la celulele care au nevoie cel mai mult, trecând prin sucurile digestive dăunătoare pentru a livra în siguranță aproape 100% din conținut.


Altrient® C + Altrient® Glutathionealtrient c plus altrient glutathione

 

Asocierea Vitaminei C lipozomale Altrient® C cu forma redusă a glutationului din Altrient® Glutathione presupune:

 

Protecție antioxidantă sporită

Glutationul nu numai că neutralizează rapid radicalii liberi prin el însuși, ci și reactivizează vitaminele C și E, extinzându-și propriile abilități de a curăța și neutraliza oxidanții.
Un antioxidant se caracterizează prin capacitatea sa de a opri procesul de oxidare. O moleculă care inițial nu are un electron, va fura unul de la o moleculă adiacentă, lăsând-o pe aceasta fără un electron, iar acesta se va comporta prin a fura un electron de la propriul vecin, provocând astel o reactie in lanț. Antioxidanții donează electroni, stopând astfel procesul de oxidare și restabilind echilibrul. 

Glutationul menține echilibrul transferului de electroni cunoscut sub numele de redox. Sănătatea depinde de capacitatea celulelor de a mentine acest echilibru redox. Glutationul protejează celulele prin menținerea echilibrului redox, atât în interiorul celulelor, cât la suprafața acestora. Când acest lucru este întrerupt, celulele mor.

 

Imunitate crescută 

Setria® Glutathione susține imunitatea prin capacitatea sa de a stimula producția și activitatea celulelor naturale ucigașe (NK). În plus, glutationul ajută la creșterea limfocitelor (celulele albe) necesare răspunsului imun adecvat.* Un studiu epidemiologic a sugerat că la persoanele care au ingerat cantități mai mari de glutation din dietă (de exemplu, fructe și legume) s-a redus riscul de a dezvolta cancer oral (1,2).

 

Detoxifiere celulară 

Setria® Glutathione este practic inegalabil în capacitatea sa de a identifica și elimina toxinele, substanțele chimice și potențialii agenți cancerigeni care au pătruns în organism și s-au absorbit. Depozitele cele mai mari de glutathione se află în ficat și rinichi, organele responsabile de detoxifierea primară. Glutathionul are o afinitate pentru depozitarea în tractul gastro-intestinal, prevenind  absorbția de toxine.*
O altă activitate de detoxifiere efectuată de glutathionul Setria® este capacitatea sa de a proteja ADN-ul împotriva mutațiilor cauzate de substanțe chimice nocive, agenți de mediu sau obiceiuri dăunătoare pentru stilul de viață (3).

Sunt peste 125.000 de studii cu privire la efectele benefice ale glutationului în diferite tipuri de afecțiuni, unele evaluând  eficacitatea sa în susținerea funcțiilor biologice necesare creării și menținerii homeostaziei.


 

Altrient® C + Altrient® B

altrient c plus altrient b

 

Vitaminele B și vitamina C sunt esențiale pentru producerea de energie, jucând un rol important în oxigenarea globulelor roșii și eliberarea de energie.

Fără oxigen = fără energie!

Creierul funcționează 24/7  transmițând semnale importante și instrucțiuni intregului organism, facilitând astfel interacțiuni complexe care generează diferite stări, sentimente, emoții. 

Starea noastră emotională depinde de un echilibru delicat al substanțelor chimice cerebrale numite neurotransmițători, toate cu personaje unice - fericire, relaxare, anxietate, vigilență, tensiune etc. Multe dintre vitaminele B acționează ca și co-factori pentru enzimele responsabile de producerea acestor neurotransmițători. Vitaminele lipozomale Altrient® B  ajută aceste enzime să funcționeze eficient, pentru a menține o stare de spirit pozitivă.

Rezistența și elasticitatea pielii, a părului și a unghiilor depind, de asemenea, de acțiunile combinate ale vitaminelor din complexul B și ale vitaminei C. Vitamina C este un factor esențial în producerea colagenului. Colagenul este responsabil de elasticitatea vaselor de sânge, sănătatea articulațiilor și gingiilor, a părului și unghiilor.


 

Altrient® C + Altrient® Acid R-Alfa Lipoic

 

Vitamina C are un efect mult mai mare asupra imunității atunci când acționează alături de acidul anti-oxidant alfa lipoic. Datele din studii sugerează că utilizarea acestor antioxidanți poate avea efecte benefice asupra persoanelor tratate pentru infecții virale, cum ar fi hepatita cronică C, și ar putea fi de asemenea utilă pentru oboseala cronică care a fost asociată cu un răspuns imun afectat.altrient c plus altrient acid r alfa lipoic

 

Acidul alfa-lipoic este considerat adesea un “antioxidant mitocondrial” superior datorită rolului său vital în transformarea glucozei in ATP pentru a produce energie. Acidul lipoic neutralizează radicalii liberi și leziunile celulare oxidante asociate.

 

Acidul alfa - lipoic ajută de asemenea regenerarea vitaminelor antioxidante C și E, în plus, acidul alfa-lipoic promovează activitatea altor antioxidanți cum ar fi glutationul și coenzima Q10, care sunt doi compuși esențiali anti-îmbătrânire.

 

Acidul lipoic crește nivelul de glutation ale țesuturilor, care altfel scad odată cu vârsta, prin restabilirea activității glutathion-peroxidaza.

 

Adăugarea acidului alfa-lipoic (ALA) în dietă îmbunătățeste receptivitatea receptorilor insulinici, reducerea stresului oxidativ și, în consecință, scăderea riscului de apariție a diabetului de tip 2.

 

 

 

Alte articole din Blogul Napofarm.ro:

Glutathionul. Mai mult decat un antioxidant - Spre articol

Îmbunătăţeşte-ţi sănătatea intestinală cu Vitamina C și Acidul R-Alfa Lipoic - Spre articol

Din toată inima despre vitamina C - Interviu cu Adrian Vornicu - Spre interviu

Ce este tehnologia de formulare lipozomală a medicamentelor ? Click aici

Citiți și alte articole din blogul Napofarm.ro - aici.

 

Vezi aici toate suplimentele lipozomale Altrient.

 

napofarm logo