Ce sunt salvestrolii?

 

Salvestrolii sunt substanţe conţinute de plante, produse pentru a lupta cu agenţii externi agresivi precum bacteriile, ciupercile, viruşii, insectele, lumina UV, etc.

Acest fitonutrient nu poate fi produs în corpul uman, deci trebuie suplinit prin dietă. Îl găsim în mod natural în coaja sau pieliţa exterioară a fructelor de culoare roşie sau portocaliu intens: căpşuni, mure, afine, zmeură, portocale, mandarine, struguri roşii. De asemenea, se găseşte şi în învelişul fructelor arborelui de cacao. Salvestrolii se mai găsesc şi în orice altă parte a plantelor (rădăcină, tulpină ori frunze) colorate verde închis şi intens: avocado, broccoli, spanac, mentă, pătrunjel. Nu e de mirare că dietele cu salvestrol se numesc generic diete “red & green” (roşu şi verde).

 

Enzima salvatoare

 

Cercetătorii Dan Burke şi Gerry Potter din Marea Britanie, care de mai bine de două decenii realizează studii pentru crearea de produse eficiente în tratarea cancerului, au descoperit un mecanism extrem de important prin care organismul uman poate lupta cu această cumplită boală: 

Studiile demonstrează că, indiferent de forma de cancer, în toate celulele tumorale există o enzima CYP1B1, care nu se manifestă în celulele sănătoase. Enzima este un marker tumoral ce ajută la depistarea prezenţei cancerului înainte că acesta să se manifeste. Cercetătorii au putut demonstra că această enzimă nu este doar semnul că s-a instalat boala ci este de fapt o enzima salvatoare!

cancer cells

Ei au demonstrat că atunci când întâlneşte fitonutrienti din categoria salvestrolilor, enzima transformă salvestrolii în substanţe toxice care produc moartea programată a celulei canceroase - apoptoza.

Descoperirea este foarte importantă, deoarece această enzimă este prezentă numai în celule canceroase, nu şi în cele sănătoase!

 

Cercetătorii au elaborat două formule de salvestroli:

 

Formula Salvestrol Shield pentru prevenirea cancerului şi formula Salvestrol Platinum utilizat în faza curativă de tratament pentru cancer.

Tratamentul cu Salvestrol poate fi efectuat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie / radioterapie). Este recomandat a se consuma a doua zi după respectivele terapii.

salvestrols

 

Alimentaţie defectuoasă

 

S-a demonstrat că astăzi consumăm numai 10-20% din cantitatea de salvestroli consumată acum 100 de ani. Deşi suntem îndemnaţi să mâncăm fructe şi legume proaspete, dacă nu mâncăm organic este puţin probabil să obţinem salvestrolii din legume şi fructe. Producătorii de alimente elimină salvestrolii pentru a obţine gustul, culoarea şi limpezimea alimentelor (rafinate), cum ar fi sucurile de fructe şi ulei de măsline.

Pesticidele afectează în mod iremediabil salvestrolii.

Numai alimentele bio (neprocesate) încă mai conţin cantităţi relevante de salvestroli. Este însă foarte dificil să găsim alimente cu un conţinut ridicat de salvestroli, ştiind că există peste 550 de soiuri de portocale, peste 200 de soiuri de căpşuni şi struguri, 450 de soiuri de boabe de cacao.

În cazul unor sucuri de fructe, unde salvestrolii ar trebui să fie prezenţi, s-a descoperit că salvestrolii au fost eliminaţi în timpul prelucrării, pentru obţinerea unui produs cu gust mai dulce, deoarece majoritatea salvestrolilor au un gust ascuţit sau amar.

Nu e de mirare că ne îmbolnăvim atât de des, dacă în prezent suntem privaţi de aceste substanţe nutritive esenţiale ca urmare a obiceiurilor alimentare sau a metodelor moderne de producere a alimentelor.

Cercetătorii Burke şi Poter au inventat Salvestrol® sub formă de supliment alimentar 100% natural, cu o formulă unică, din plante şi fructe cultivate organic. Fructele au fost selectate din soiuri care conţin concentraţii mari de salvestroli, dar mai important este faptul că formula asigura un nivel optim de salvestroli ca activitate biologică, deoarece ei se regăsesc în plante în potente diferite. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenţi fungicizi. 

 

Cum se administreaza Salvestrol ?

 

În prezent, sunt disponibile 2 variante: Formula Salvestrol™ SHIELD - 350 puncte de salvestrol/capsulă, pentru prevenirea cancerului şi Formula Salvestrol™ PLATINUM -2000 puncte de salvestrol/capsulă, pentru faza curativă de tratament a cancerului. Fiecare cutie conţine 60 capsule.

Doză recomandată este între 4000 şi 6000 de puncte pe zi, luate la micul dejun şi prânz, în funcţie de indicele de masă corporală (IMC) a pacientului. Pentru persoanele cu indice normal se recomandă 4000 puncte/zi, luate la mic dejun, prânz şi seara iar pentru persoanele cu indice crescut-supraponderale 6000 puncte/zi luate la mic dejun, prânz şi cină. Această dozare se poate ajusta în funcţie de rată de răspuns a pacientului.

Capsulele Salvestrol trebuie luate cu alimente (în timpul mesei), pentru a facilita absorbţia acestora în organism. Pentru prevenirea cancerului se recomandă 350 puncte/zi la mic dejun, iar pentru persoanele cu risc mai mare (antecedente proprii sau în familie) utilizaţi până la 1000 puncte/zi luate în timpul mesei (mic dejun, prânz şi cină).

Salvestrol poate fi consumat concomitent cu terapiile clasice (chimioterapie/radioterapie).

 

Doriti sa cumparati Salvestrol ?

 

Salvestrol SHIELD (350 puncte) - aici.

Salvestrol PLATINUM (2000 puncte) - aici.

 

 

Surse:

 

http://www.canceractive.com/cancer-active-page-link.aspx?n=3205

http://phkillscancer.com/salvestrols-fight-cancer-promote-health-in-organically-grown-food/

https://en.wikipedia.org/wiki/Salvestrol

 

Cititi si articolul "Mai amar inseamna mai sanatos" aici.

 

 

Cititi un articol despre un posibil tratament alternativ pentru cancer. Aveti cunoscuti care ar trebui sa citeasca acest articol ? Va rugam distribuiti.

Posted by NapoFarm.ro on Monday, January 25, 2016